peter.a Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Witam Kupiłem ostatnio kartę która jest opisywana w linku: http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=362&...ctr_str_numer=1 W teście pisze, że ma 1500mhz ddr3, ale na riva tunerze pokazuje mi 750. Tak ma być? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Google ddr - rt pokazuje realne taktowanie, 1500 to efektywne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Albo coś źle podałeś albo ja nie umie szukać. :) Podałem złego linka, ale chodzi mi o Galaxy 7900 gs Zalman edition. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Tak ma być? :) ... albo ja nie umie szukać. :)Odp: Tak ma być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 To jest jakiś program czy coś? Wpisuje w googlach to co podałeś i nic sensownego nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Większość programów pokazuję rzeczywiste taktowanie czyli w twoim(i moim) przypadku 750 MHz , zaś efektywne taktowanie pamięci to 2x 750 MHz podobnie jak z innymi pamięciami DDR np. w kościach RAM. Poprostu pamięć wykonuje 2 takty w ciągu jednego taktu zegara. W programie diagnostycznym everest efektywna częstotliwość taktowania pamięci w karcie graficznej podana jest w zakładce Ekran>>Procesor graficzny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Dziwne, wchodzę w tą zakładkę i nic mi nie wyświetla. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 (edytowane) Możesz mieć starego everesta. Ściągnij najnowsze 3276771[/snapback] Skrinszot Tak ma być? Sorry za taką ilość głupich pytań. ;) Tak ma być. To pytanie od czasu do czasu pada - każdy kiedyś zaczynał zabawę z pc, więc nie ma co przepraszać. Edytowane 8 Maja 2009 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Tak ma być? Sorry za taką ilość głupich pytań. ;) No to już wszystko mi wyjaśniłeś. Dziękuje i sorrka za niski poziom mojej wiedzy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...