_bartx Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Byłbym wdzięczny, gdybyś ktoś mógł zmierzyć długość ośki wirnika w takiej pompce i podać tutaj ;) Kupiłem Eheima 1046 lecz ze z złamaną ośką, której w komplecie nie było :/ A chciałbym sobie dorobić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stecarlos Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Dziwne, pisałem wczoraj i nie ma posta. Sądzę, że prościej będzie kupić gotową ośkę. http://www.eheim.com.pl/product_info.php?products_id=488 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar7ek Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 ...długość ośki wirnika ... Eheima 1046 ...Co prawda to z wirnika pompki Eheim HPPS (wersja innovateka na 12V ale to chyba to samo co 1046 ) Ośka z gumkami na końcach: Sama ośka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Dzięki wielkie, naprawdę ;) Bardzo mi to pomoże. A nowej ośki nie kupiłem dlatego, bo wraz z przesyłką to 24 zł, za pompkę dałem 40 zł. Mam już kawałek takiego pręta, nic tylko uciąć i poskładać. To ma być jak najtańszy układ tylko do chłodzenia karty graficznej, także stąd te oszczędności. Dzięki raz jeszcze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...