MichalGG Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Dobry Wieczór, tak jak w temacie... szukam monitora do PC, który będzie również podłączony do Xbox'a 360. Moje wymagania to: -1920x1080(Full HD), chociaż 1366x768(HD Ready) chyba też nie będzie złe, ale dla komputera taka rozdzielczość? Raczej nie. -wbudowane głośniki -wejścia HDMI, DVI Teraz mam Philipsa, 16ms :blink:, 1280x1024... jest baaaardzo słaby do gier, przy Xklocku bardzo śnieży itd. Monitor max. do 800zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avalan Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Odpuść sobie głośniki w monitorze, lepiej kupić oddzielne za 30zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGG Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Głośniki mam, ale chcę aby były w monitorze, chcę podłączyć Xbox'a przez HDMI, więc głośniki muszą być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microsista Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 zdejmij obudowe od kabla component z xboxa i badziesz mogl podlaczyc glosniki ja tak mam i polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izded Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Głośniki mam, ale chcę aby były w monitorze, chcę podłączyć Xbox'a przez HDMI, więc głośniki muszą być. Ten jest podobno niezły i posiada głośniki Benq E220HD Poleciłbym jednak tak jak kolega napisał kupić jakieś tanie głośniki i podpiąć pod klocka bo zbyt dużo nie usłyszysz na wbudowanych 2x1w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGG Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) Dobra zrobię jak mówicie, w cenie 700zł dostanę full wypas bez głośników, za dużo roboty nie ma w przepięciu jednego kabelka jak będę chciał pograć. Dobry? http://www.agito.pl/monitory-lcd/lg-215-lc....67.340301.html Odświeżam Edytowane 13 Maja 2009 przez MichalGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGG Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izded Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Tak będzie dobry albo ten sam model 23 cale jak masz więcej kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGG Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Proszę o zmianę nazwy tematu, na do 1000zł. Moje wymagania są prawie takie same: -głośniki -HDMI -FullHD -2ms, 5ms ODŚWIEŻAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGG Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Miguel, zmienisz tą nazwę tematu? 8-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...