thical Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Szukalem w google szukalem tu i niema albo jest malusko.Place za neta wiec osczednie szukam w kazdym razie mam prosbe ; Ktos moglby mi to dokladnie wytlumaczyc znalazlem o tym po angielsku ale jestem noobem z anglika wiec pisze z ta prosba tu. ZApewne kilku uzytkownikow forum juz to przerobilo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 No wlasnie, rowniez jestem ciekaw jak wyglada sprawa audigy bo o modzie live :arrow: audigy2 bylo wiele, a o audigy niezbyt. Moze wystarczy wgrac te same stery i oprogramowanie co do live'a? Nie wiem wiec pytam pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 :?: nikt nie pomoze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Poszukaj. Pisalem w jednym z watkow o przerabianiu Live na Audigy 2 o watku na stronach forum futuremarka. Zobacz tam. BO jest o tym duzo. I na 100 % da sie, bo kumpel w NY ma wlasnie Audigy odpalone na sofcie Audigy 2 i sie cieszy jak glupic bo jakosc dzwieku sie poprawila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ja też mam przerobione i zresztą z 2 tyg temu na forum też był taki temat - wystarczy szukać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ja też mam przerobione i zresztą z 2 tyg temu na forum też był taki temat - wystarczy szukać Raptor byl bym wdzieczny jesli podal bys mi sposob i link do plikow , nie mam w domu neta i place w kafejce wiec osczedzam czas jak moge :] z gory thx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamZ Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Znalazłem tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=187...r=asc&highlight, ale ten limk do sterowników nie działa czy ktoś wie skąd można to jeszcze ściągnąc to też se przerobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Prosze o zamkniecie tego topicu a wszystkich zainteresowanych tym tematem o przeniesienie sie na link do tematu ktory podal AdamZ http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=187...r=asc&highlight tam wszystko juz zostalo wyjasnione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...