bigzzgib Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Problem polega na tym że te kuleczki w moim cd są nierówno rozmieszczone i jest ich jakby zamało i niewiem czy tak ma być bo mój cd ma już 3 lata i dopiero ostatnio pierwszy raz go otwierałem. przyznam że niektóre płyty to nieźle mi rzężą w środku jakby po chamsku o coś ocierały. wygląda to tak: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 mam tak samo :D zapewne to LG 32x :D i tez mi rzezi :D poprostu ma problem z uchwyceniem plyty.. jesli ja troche porysujesz miejsce gdzie CD jest cwytane.. czyli tam gdzie jest przezroczyste.. to latwiej jest mu ja zlapac :D wiem z praktyki PS. tylko nie przesadzaj z rysowaniem.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 dokładnie to lg 32 a co do rysowania to po której stronie rysować bo zabardzo nie wiem na jakiej zasadzie ta płyta jest chwytana bo rozumiem że płytke porysować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 tak ma byc - kulki o "nienormalnej" ilosci sluza nie do lozyskowania czegos ale do dynamicznego wywazenia wirujacej plyty z magnesem trzymajacym ja do silnika update: co do "chwytania" plytek to prawdopodobnie albo jest zasyfiona gumka na ktorej normalnie lezy plytka (gumka jest przyklejona do silnika) albo jest ulamany bolec umiejscowiony posrodku w dolnej czesci trzymacza plytki (czesci, tej z kulkami). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...