Skocz do zawartości
Holman

jaki cooler na ge4 ti 4400

Rekomendowane odpowiedzi

zakupilem sobie ti4400 pewnej fajnej firmy :), karta sie kreci bardzo elegancko (tym bardziej ze wymienilem radia na wyzsze bo byly za male jak dla mnie :) ) tylko gpu grzeje sie jak cholera, niektorzy uwazaja ze cooler na ge4 kach jest git, ja uwazam ze jest sredni bo ogranicza krecenie karty, firma Grunwald jest na tyle mila ze wokol gpu wierci cztery male gwintowane dziurki prwdopodonie w celu umozliwienia montazu innego coolera ;), i stad moje pytanie :

czy ktos moze wie jaki cooler jest sensownie zalozyc na ge4, a tym brdziej wykorzystac to eleganckie mocowanie?

chcialbym jednak uniknac klejenia klejem arctic silver np.crystalorba do gpu bo to jednak 3 letnia gwarancja, a jak sie kreci to zawsze moze cos walnac a milo jest wtedy zalozyc defaultowy cooler i te male radia i wyruszyc do dystrybutora zeby walic scieme ze 'uojezu, nie dziala mi od rana prosze pana!':)

thx i podrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup taki cooler bodajże CoolMaster'a jest niski miedziany i wydajny rekomendowany do Athlona 1,4GHz i póścisz wiatrak na 5V będzie idealny sam radiator jest niski i mocno użebrowany (ma ze 25 listków). Koszt około 50zł ale ten cooler Thermaltake, do którego podali ci link wysiada w przedbiegach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Kup taki cooler bodajże CoolMaster'a jest niski miedziany i wydajny rekomendowany do Athlona 1,4GHz i póścisz wiatrak na 5V będzie idealny sam radiator jest niski i mocno użebrowany (ma ze 25 listków). Koszt około 50zł ale ten cooler Thermaltake, do którego podali ci link wysiada w przedbiegach.

Racja jak chcesz wyciskać z kart wszystko co się da to lepiej kupić jakiś cooler na procka i go wrzucić na kartę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...