Holman Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 zakupilem sobie ti4400 pewnej fajnej firmy :), karta sie kreci bardzo elegancko (tym bardziej ze wymienilem radia na wyzsze bo byly za male jak dla mnie :) ) tylko gpu grzeje sie jak cholera, niektorzy uwazaja ze cooler na ge4 kach jest git, ja uwazam ze jest sredni bo ogranicza krecenie karty, firma Grunwald jest na tyle mila ze wokol gpu wierci cztery male gwintowane dziurki prwdopodonie w celu umozliwienia montazu innego coolera ;), i stad moje pytanie : czy ktos moze wie jaki cooler jest sensownie zalozyc na ge4, a tym brdziej wykorzystac to eleganckie mocowanie? chcialbym jednak uniknac klejenia klejem arctic silver np.crystalorba do gpu bo to jednak 3 letnia gwarancja, a jak sie kreci to zawsze moze cos walnac a milo jest wtedy zalozyc defaultowy cooler i te male radia i wyruszyc do dystrybutora zeby walic scieme ze 'uojezu, nie dziala mi od rana prosze pana!':) thx i podrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 pewnie TEN bedzie odpowiedni chyba wczoraj na Tweak'u bylo zdjecie i odnosnik do recenji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Cytat pewnie TEN bedzie odpowiedni chyba wczoraj na Tweak'u bylo zdjecie i odnosnik do recenji thx benek,ale pewnie zanim on sie u nas pojawi to ja juz bede mial wode na gpu..., poza tym tt wywinduje go cenowo na maxa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Poszukaj gdzies jakiegos starego coolera od Celerona wywierc w nim otwory i zamocuj do karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 to co zadnych sensownych koncepcji cooera na ge4? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Cytat to co zadnych sensownych koncepcji cooera na ge4? :/ możesz spróbować BlueORB lub CrystalORB wszystko na 4max-ie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 tyle to wiem,a 4 maxa z pewnych wzgledow, myslalem ze moze ktos cos czytal na zachodzie lub cos takiego juz robil, dobra trudno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Kup taki cooler bodajże CoolMaster'a jest niski miedziany i wydajny rekomendowany do Athlona 1,4GHz i póścisz wiatrak na 5V będzie idealny sam radiator jest niski i mocno użebrowany (ma ze 25 listków). Koszt około 50zł ale ten cooler Thermaltake, do którego podali ci link wysiada w przedbiegach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Cytat Kup taki cooler bodajże CoolMaster'a jest niski miedziany i wydajny rekomendowany do Athlona 1,4GHz i póścisz wiatrak na 5V będzie idealny sam radiator jest niski i mocno użebrowany (ma ze 25 listków). Koszt około 50zł ale ten cooler Thermaltake, do którego podali ci link wysiada w przedbiegach.Racja jak chcesz wyciskać z kart wszystko co się da to lepiej kupić jakiś cooler na procka i go wrzucić na kartę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 UWAGA nie smaruj na grubo pasta :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Ja bym qpił zalmanka CPNS3000 za 89zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Cytat Ja bym qpił zalmanka CPNS3000 za 89zł Az boe sie pomyslec ile slotow PCI bym sobie zablokowal. Nie wspominajac juz o umieszczeniu wiatraka i przymocowaniu radiatora... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 zalmanka cnps 3100 gold na procu to ja juz mam, po co sie powielac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 No to kup byle jaki inny cooler 8O Do tych zastosowań dobre są np. Spire'y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 wlasnie - mozesz brac jakiegos miedzianego Spire TU strona firmowa, a TU maly i wydajny miedziany cooler (IMO powinien byc OK) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 thx, ale czemu mi podajesz zachodnia stronke?, to ja juz wole kupic w najbardziej lamerskiej firmie pccoolerze ;), ok mysle wlasnie co by zalozyc na tego ge4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zaloz sobie V7+ albo SK-6 :lol: :lol: A tak na serio to mowie poszukaj jakis coolerow boxowych intela i juz masz gotowy cooler (najlepiej od P4) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 W podziemiu bodajże w Semiconie mają taki chyba CoolMasteraz za około 50zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...