mateuszgreloch Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Mój genialny brat wpadł na pomysł żeby zainstalować betę SP2. Nie wiadomo skąd ściągnął te SP2 ale mniemam że z jakiegoś lewego źródła. Po instalacji w "windowsie" komp uruchomił się ponownie a potem zaczął kopiować pliki "z pamięci" [około 41 tys wpisów] i kopiowanie staje na 134 wpisie i wywala błąd: !! 0xc0000034 !! 134/41325 (_000000000000000000.cdf-ms) Na szczęście przed instalacją SP2, brat sam utworzył punkt przywracania, jednak nie wiem jak mogę przywrócić system do stanu przed instalacją bez dostępu do windowsa. Próbowałem liveCD ale nie doszedłem do tego jak włączyć kreator przywracania systemu z liveCD. Naprawa płytą Vista recovery disc też nic nie dała [pisze że naprawiło jakiś problem z bootowaniem ale komp po ponownym włączeniu znowu chce kopiować pliki SP2 i zabawa zaczyna się na nowo...] Jak mogę uruchomić odzyskiwanie systemu by móc wybrać wcześniej utworzony przez brata punkt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Sciagnij i wypal: http://neosmart.net/blog/2008/windows-vist...-disc-download/ uruchom z plyty komputer i jedna z opcji do wyboru z menu bedzie przywracanie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszgreloch Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Naprawa płytą Vista recovery disc też nic nie dała [pisze że naprawiło jakiś problem z bootowaniem ale komp po ponownym włączeniu znowu chce kopiować pliki SP2 i zabawa zaczyna się na nowo...] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 W takim razie pozostaje Ci reinstalacja systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 A nie pozwala ci odpalić system restore? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...