lxuser001 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Witam. Jako ze jedzie juz do mnie obudowa CM Storm Scout to pomyslalem o wentylatorach. Jakie polecacie ? Ile i gdzie je dobrze umiescic aby dobrze odprowadzaly powietrze ?. Dodam ze mieszkam w Anglii i bede kupowal wszystko w Anglii wiec prosze o linki z angielskich sklepow. Myslalem o Scythe Kaze Jyuni 1200RPM Slipstream 120mm Fan w sklepie overclockers.co.uk, tylko gdzie go zamontowac ?. Z gory dziekuje za wszelka pomoc, mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Gentle Typhoon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Przód i dół wciągające. Góra i tył wydmuciach!ące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lxuser001 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Wiec ile tych Gentle Typhoon'ow ?(maja tylko jednego na stanie ;/) a jesli nie te typhoony to co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Jak nie mają, to sprowadzą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lxuser001 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 No tak, ale ile ich potrzeba ? CM Storm Scout w standardzie ma 2x120mm i jeden 140mm na gorze, wiec nie wiem ile ich potrzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Z 3... Front, bok i tył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 A które te typhony mają?? mam nadzieje ze 1450 obr. :) Bo te niższe modele naprawdę już słabo wieją. Ja bym ci Gelid-y polecał jak mają , naprawdę udane wentyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...