SpacierShark123 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Mam dziwny problem ponieważ zakupiłem internet od chello 4 mb od miesiąca nagle internet przestaje działać po 10 sekundach znów zaczyna pracować.Myślałem że jak mi zrobią 15 mb będzie dobrze ale dalej mam ten problem.Internet podłączony przez kabel z routera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) podłącz modem bezpośrednio. jesli problem się powtarzał beskontaktuj się z BOK. niech przyślą technika. płacisz to wymagasz. Edytowane 28 Maja 2009 przez R4dziK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) Miałem to samo. Wystarczyło zmienić kabel antenowy. Niby moc sygnału była ok, ale jednak kabel musiał być dupnięty, po pozbyciu się 2 metrów kabla internet zaczął stabilnie działać. Edytowane 28 Maja 2009 przez piotreek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...