prezes_19 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Witam, mam następujący problem: otóż pracuje w firmie w której mamy kilka komputerów połączonych w sieć, którą konfigurował jeden z byłych pracowników, do tej sieci jest podłączona drukarka HP 110plus (ploter) - nie wiem w jaki sposób oraz kserokopiarka Konica-Minolta, ostatnio został dokupiony jeden komputer (dla mnie) i jest problem, nie wiadomo jak skonfigurować system aby widział on te dwa urządzenia, dodam że na innych komputerach urządzenia są widoczne i da się drukować, oba pracują jako samodzielne (tzn. nie musi być włączony żaden komputer aby szło drukować), nie wiem gdzie sprawdzić konfiguracje tych urządzeń na pozostałych komputerach, aby ten nowy ustawić tak samo, proszę o pomóżcie, nigdy nie miałem z czymś takim do czynienia i nie wiem jak się za to zabrać :/ do tej pory robiłem tak: start/drukarki i faksy/dodaj drukarke, zaznaczałem drukarka sieciowa, przeglądaj w poszukiwaniu drukarki, i dalej nie wiem co zrobić :/ HELP ME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...