Skocz do zawartości
Mave88

Wybor Kart Graficznej?

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli tak, mój komp: AMD Athlon 64, 2.01Mhz 3000+, Płyta MSI K8N Neo (MS-7030) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) , Pamięc: 512 MB (PC2700 DDR SDRAM),

Komp z 2004/05 roku

I mam w związku z tym pytanie...chciałbym sobie kupic karte graficzną ATi Radeon HD3650 512DDR AGP, wiem ze jest to w miare dobra karta i nie wiem czy mój komp ją "udźwignie"? Czy wszystko bedzie dobrze chodzic ? Wiem ze troche mało RAMu mam ( niedlugo dokupie więcej ) ale chyba to nie przeszkadza w niczym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Miodnyj

I mam w związku z tym pytanie...chciałbym sobie kupic karte graficzną ATi Radeon HD3650 512DDR AGP, wiem ze jest to w miare dobra karta i nie wiem czy mój komp ją "udźwignie"? Czy wszystko bedzie dobrze chodzic ? Wiem ze troche mało RAMu mam ( niedlugo dokupie więcej ) ale chyba to nie przeszkadza w niczym?

Bierz tego radka z alledrogo i dorzuć jeszcze kość 512MB.

Twój komp to udźwignie-nawet z dupowatym zasilaczem,a jak uzbierasz większą kwotę to dopiero składaj nowego kompa.

Przyrost wydajności na HD3650 będzie ogromny w porównaniu do padaczki jaką jest 9200.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz tego radka z alledrogo i dorzuć jeszcze kość 512MB.

Twój komp to udźwignie-nawet z dupowatym zasilaczem,a jak uzbierasz większą kwotę to dopiero składaj nowego kompa.

Przyrost wydajności na HD3650 będzie ogromny w porównaniu do padaczki jaką jest 9200.

W koncu jakas sensowna odpowiedz. Jednak mam zasilacz 300W CODEGEN. Sprawdzilem przed chwilą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi