Kaw4saki Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Mam następujący problem gdyż Bios mam taki : BK-ATI VER008.017D.033.000 I w komputerze pisze ze mam 9600 series i mam niskie taktowanie 400/200 gdy podkręce ram odrazu wyskakują artefakty a ramy są chłodne Czy jest jakaś możliwość ulepszenia tej karty Pisze ze mam GeCube Radeon 9600 Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolwesoly Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Generalnie pamięci sie mocno nie kręci. U mnie jak dałem pamięci na 1150mzh (2300) to juz były problemy, a najstabilniej jest na 1000. Bardziej podbij rdzeń i shradery, bo to więcej daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Coty pitolisz człowieku? Przecież on kręci radka 9600. Jakie 1000mhz? jakie shadery? Ale w jednym gość ma rację: Skup się na oc rdzenia bo on daje najwięcej. Jak dobijesz do 500 to jest dobrze (tyle ma radeon 9600xt z podbitym napięciem.) Pamięci kręcą ci się ponadprzeciętnie kiepsko, ale to nie ważne. Też miałem taką kartę. Możesz też poszukać vmoda, ale ta karta to już śmieć i nigdy nie będzie szybka choćbyś nie wiem co jej zrobił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...