bob3k Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 mam Abita nf7-s na nim jest karta sieciowa.. podlaczam modem od kablowki pod nia, instaluja sie sterowniki, konfiguruje polaczenie internetowe (nawet restartuje kompa) pisze ze wszystko OK ale nic nie dziala.. strony nie dzialaja, gg, irc - nic wkladam swoja karte sieciowa, instaluje sterowniki, konfiguruje polaczenie internetowe -> dziala.. mam windowsa XP.. ktos wie jak to zrobic? moze ktos mial ten sam problem? nie wiem czy to wlasciwe forum, ale w sprzecie tego umieszczac nie bede _ dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Pewnie twoj provider rozpoznaje cie po MAC-u , zglos mu zmiane MAC-a i wszytko powinno byc OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 sprawdz czy masz pingi na wasz serwer i czy dziala ci lan (jezeli wam dziala :D) jezeli tak to znaczy ze masznecika po DHCP czyli jak kolega wyzej napisal po MAC'u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...