Sneaks Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 wyskakuje mi cos takiego na laptopie co to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david11 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ściągnij ten program i zerknij do Smartu (i daj screena) następnie przejdź do skanowania (error scan) i daj screena jak się przeskanuje ;). A najlepiej to poproś jeszcze moda o przeniesienie do odpowiedniego działu - o dyskach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sneaks Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) ponizej sa wyniki smarta w dwoch zdjeciach pierwsza czesc to druga czesc to http://img5.imageshack.us/img5/7193/smart1bfn.jpg a error scan zamieszcze za jakies 5min a o to print error scan Edytowane 2 Czerwca 2009 przez Sneaks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 link do drugiej czesci nie trybi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sneaks Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 druga czesc i o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Wygląda na to, że dysk jest fizycznie uszkodzony i trzeba będzie po prostu kupić nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sneaks Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 bo pisze przy wlaczaniu kompa takie cos jeszcze SMART Failure Predicted on Hard Disk 4: nazwa dysku WARNING: Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent Press F1 To Continue Laptop ma dopiero rok a gwarancja jest na 2 lata i mam pytanie czy tez tyczy sie ta gwarancja laptopa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Tak, raczej nie powinno być problemu z oddaniem na GW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Też mam ten błąd w swoim samsungu i od pół roku poza tym że po każdej reinstalce/utworzeniu konta użytkownika w viscie albo w7 ten błąd wyskakuje przez jakiść czas, to dysk działa idealnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sneaks Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 mi tez dziala dobrze tylko wyskauja te powyzsze komunikaty, wiiec najlepiej bedzie oddac go na gwarancji?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 prawym myszki na mój komputer i wybierz zarządzaj spojrz w logi systemu windows jakim błędem sypie - ostatnio bardzo często w nowych lapkach dyski padają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...