Lysyn Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) Mam zinstalowany Windows 7 i chciałem jako drugi zainstalowac XP na innej partycji. Troche mam problemów, bo gdy zainstalowałem najpierw Windows 7 a pozniej xp, to automatycznie uruchamial sie tylko xp. Windowsa 7 tak jakby nie bylo. Dopiero po użyciu konsoli odzyskiwania z płyty Windows 7 uruchomił sie Win 7. Tyle ze wtedy xp znowu nie bylo. Co zrobic zeby pokazalo sie boot menu i moglbym wybierac pomiedzy systemami. PS. Instalowanie najpierw XP a pozniej Windows 7 nie wchodzi w rachube. Edytowane 2 Czerwca 2009 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 EasyBCD powinien załatwić sprawę. Tak mi się wydaje. Nigdy na nim nie "dodawałem" systemów, tylko usuwałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...