Gość oskar777 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Potrzebuje słuchawki do gier typu CS:S, CS 1.6. Przeszukując allegro znalazłem Zocker Shirts 5.1 Interceptor za 45zł (używane). Czy to są dobre słuchawki? Jaka jest różnica miedzy 5.1 a zwykłymi? http://www.soundgarden.ch/product_info.php...085c5c23488c0a0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Średnio dobry dział, no ale odpowiem: nie warto brać słuchawek 5.1, bo głośniczki mają wielkości pchełek. Lepiej zakupić dobre słuchawki stereo, a nie bawić się w surround, którego i tak nie usłyszysz. Jaki masz budżet? Za ~90 zł masz Sennheisery HD201 - nie są najwyższych lotów, ale do CS'a powinny się nadać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Te majster, jest temat przyklejony i tam sobie możesz o słuchawki do bólu pytać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskar777 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) A co sądzicie na temat tych słuchawek co podałem? Edytowane 5 Czerwca 2009 przez oskar777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 To co ci napisali poprzednicy - nie warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiddenblack Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Ja osobiście używam Creative Fatal1ty, które kupiłem za 85zł (teraz cena allegro waha się pomiędzy 100 a 130 bodajże). Mam je hmm... 2 lata ? I z ręką na sercu mogę powiedzieć, że ich nie wymienię. Dlaczego? Ponieważ wykonane są bardzo dobrze, uszy nie bolą, chyba, że po 10+ godzinach gry =). Dźwięk, który się z nich wydobywa też jest bardzo dobry i dobrze słyszę gdzie jest przeciwnik (sam gram w CS 1.6) chce do nich dokupić jeszcze kartę ale nie wiem jaką. Zastanawiam się miedzy Xtreme Gamer, Xtreme Gamer Fatal1ty Pro a Xonar'em XD/DX =) temat jest chyba pod twoim =) Wierzę, że trochę pomogłem ;) hidden Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskar777 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Znalazłem kilka informacji na tematy podanych prze zemnie słuchawek, nazywają się Raptor Gaming H2. Ceny wahają się między 40-50 Euro, więc chyba nie jest to bubel. Zakupiłem je na allegro za 45zł. Nie jestem pewien, ale chyba graja na nich zawodowcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...