Rikone Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam wszystkich serdecznie. Jestem tu nowy i mam nadzieje że mogę liczyć na waszą pomoc. Mam pewien problem, będe pisac prosto z mostu aby nie było niejasności podczas gdy uruchamiam komputer najpierw rząda dyskietki rajd a następnie pojawia się błąd że brakuje pliku lub jest uszkodzony w lokalizacji system32\DRIVERS\nvatabus.sys i na tym kończy się rola uruchamiania systemu... informuje jeszcze aby spróbować naprawić bład przez naprawę systemu jednak gdy ustwię aby startowal z płyty to niestety nic z tego dalej toczy się swoim torem.... nie wiem co zrobić bo nie jestem informatykiem i aż tak dobrze na komputerach się nie znam dlatego proszę was o pomoc. Dodam jeszcze że komputer nie uruchamia się w trybie awaryjnym. Pozdrawiam Rikone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikone Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 doszedłem do miejsca iż instalator nie znalazł zadnych dysków na komputerze... co zrobić aby wykrył ??? dysk dobrze podłączony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Tu masz odpowiedź http://forum.purepc.pl/Microsoft-Windows-f...ow-t295262.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikone Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 dziękuje Dj AnT, już się z tym wszystkim uporałem temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...