vENiZE Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kameo: Elements of Power Wrogi władca uwięziony przed laty powraca z nową siłą. Zdeterminowany jak nigdy dotąd pragnie zniszczyć ten świat, który tak bardzo znienawidził. Kameo - elfia księżniczka posiadająca nadzwyczajne zdolności jest jedyną nadzieją dla pogrążającej się w ciemności krainy... Troszkę się zdziwiłem, czemu ta gra nie ma jeszcze swojego tematu. W każdym razie... Skusiłem się na nią i no właśnie. Zdobyłem już dwa "potworki" i boję się, że przez całą grę będzie taka niedorozwinięta młócka + koń, na którym w większości miejsc i tak nie da się jeździć. I tutaj pojawia się pytanie - dać jej szanse, zrobić wszystkie osiągnięcia, czy po prostu darować ją sobie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Daj szanse. Przejdź do końca chociaż, a olej osiągnięcia (chociaż za samo przejście jest chyba coś koło 500gs ;]). Gra jest dość krótka. Mnie się tam podobała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...