CUBEGAME Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam -moze kos mnie uswiadomic do czego sluzy zlacze przy karcie graficznej przedstawione na obrazku na czerwono ponizej? -mam taki kabel w koplecie z karta graf. domyslam sie ze trzeba podpiac do plyty gl. ale w jakim celu i gdzie? czyzby to bylo sterowanie wiatrakiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 SPDIF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBEGAME Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 a wiec to jest do dzwieku tak? podlanczam do karty dzwiekowej zeby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avalan Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Żeby HDMI przesyłało i obraz i dźwięk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBEGAME Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 aha juz wiem dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...