bloodmanpl Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Siema :D mam problem .. otoz tak .. moja kobitka, u siebie na wsi ma neta radiowego .... pomijajac to ze go wiecej nie ma niz jest to: 1. zrobilem wczoraj format kompa 2. ona od wtedy nie ma neta 3. dryndalismy do Arkadii (providera) to kazali jakas plytke wziac od nich i stery zainstalowac 4. okjazalo sie , ze przeciez ona nie ma zadnej dodatkowej karty, ma antene kablem podlaczona do kompa do zint. sieciowki 5. moga oczywiscie serwisanci przyjechac jednak jest to koszt 99 zl (POGRZAŁO?!) a jak sie im kompa zawiezie to jest to koszt rzedu 40 zl ( <hahaha>) 6. byla na poczatku str Arkadii, taka jak po zmianie karty sieciowej, ze nie masz dostepu do neta, bla bla bla ... dryndnalem no to kazala mi mi wlasnie stery instalowac (zamiast, jak myślałem odblokować tylko dostęp) 7. jesli sie okaze ze to jest ich wina, to wiadomo - bezplatny serwis - jeśli moja, to ja płacę.. ale nie wiem o co chodzi zupelnie .. mam neta 8 lat i nie czaje ocb ... Wziąć tych serwisantów ? A dodam, że mój internet z Chello, chodzi na tym kompie wyśmienicie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 zapytaj providera o konfigurację protokołu TCP/IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zual Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Na wiekszosci starszych mobo/plyt jest "install drivers"(nie instalowane sa inne sterowniki niz do mobo),wluz plytke i poszukaj na niej sterownika do integry i pewnie przy okazji mozesz zainstalowac sterowniki od usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...