Mutos Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Update II: Byłem dziś na rozmowie w firmie komputerowej. Zobaczymy co z tego wyniknie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 mowie wam, przyszłość jest w ulotkach :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ja sie bogato ozenie a potem sie bede byczyl z kochanka na jakichs tropikalnych wyspach; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 hehe - to ja się przyznam, tylko mi pomysła nie wykraść!! ;] potajemnie planuję wynaleźć i opatentować alkohol w czopkach :twisted: sysko obcykane - nawet balonik nic nie wykaże :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...