Gość Łukasz Zaradniak Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Mam oto taki problem. Gdy właczę kartę TV i oglądam jakiś program to po ok 10 minutach komp wyłączca się (z płyty wydobywa się oto taki dzwięk: um, um, um ; uu,uu,uu). Myślę ze dobrze go opisałem. Mam też pamięć 512 MB 333 MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 8O cholera wie co to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 moze jednak z płyty wydobywa się oto taki dzwięk "piiii piiii piiii pi pi pi" bo to juz co innego niz "um, um, um ; uu,uu,uu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Zaradniak Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Nie taki dzwięk napewno nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...