Kanghoy Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Wlanie... nie mam klawy multimedialnej a chcialbym przypisac sobie pod f11 i f12 regulacje głośnosci a pod np end Home [ostecznie f9 i f10] next i prev track... wiem ze takie cos zalatwia odpowiednie wpisy w rejestrze,tylko nie wiem jak one wygladaja... gdybym mial stalke to bym sobie sciagnal stery do logitech navigator ;) i tam podobil "bindy" ... nie wiem moze ktos jak gdzie kiedy to zrobic??:) Bo klawy zmieniac nie zamierzam a te bajerki by sie przydały =] jeszcze mozna by pod klawisze klawy numerycznej przypisac linki do stronek ;) wiecie o co biega.. klikam 1 otwiera sie IE z google.com itp ;) no i podpisywanie aplikacji tez by blo fajne =] Poradźcie coś :D wy Hardwarowcy :D. Zastanawialem sie czy dac to na 4um o steraqch czy tu... mam nadzieje ze ie nikt zucal nie bedzie =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 heh sciagam drivery ale nie wiem czy zadziala wiesz piszcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Mhm sciagnalem nowego itoucha ale niestety to nie dziala... ale musi sie to dac jakos przypisac czysto przez rejestr wiec pomocy =] chodzi mi konkretnie o to jaka linie przypisac konkretnym klawiszom aby wyciszaly,poglasnialy,dawalyu prew track i next track =] EDIT: sora za 3 posty =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Mhm nikt nie pomoze??? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 LUDU POLSKI POMOCY!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Qrde ;( ludzie tyle tu was jest... ktos sie chyba musi na rejestrze znac.... ;/ a tak codziennie bede przesuwal ten topick do gory? ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Lubisz dzwięk własnego głosu, co? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 muehehehhehehe ;) a wez mi powiedz czy to czy pod klawiszami ma sie zbindowane takie pierdy czy sie kliknie mysza to twoj najwiekszy problem egzystencjonalny ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Tesh bym tak chciał, ale nie potrafie tego zrobić :( BTW nie za dużo tych postów kanghoy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 A jak mialem odswiezyc topick?? To jest chyba jedyny topick gdzie mam wiecej niz 2 posty pod rzad[bo chyba ze 2 trazy mialme po 2 pod rzad ;)] To ze klikne mysza to nie problem ale ja chce miec to wyciszanie bo jak jestem w grze i chce cale wyciszyc a nie moge znalezc pilota od wierzy to co?? Musze wychodzic z gry jesli nie ma mozliwosci przejscia alt+tab .... To nie jest takie wazne :P ale poprostu chodzi o konfort :P przeciez po to sie kupuje klawy multimedialne nie? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...