Skocz do zawartości
Kanghoy

Next prev track & volume a la klawa multimedialna ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Wlanie... nie mam klawy multimedialnej a chcialbym przypisac sobie pod f11 i f12 regulacje głośnosci a pod np end Home [ostecznie f9 i f10] next i prev track... wiem ze takie cos zalatwia odpowiednie wpisy w rejestrze,tylko nie wiem jak one wygladaja... gdybym mial stalke to bym sobie sciagnal stery do logitech navigator ;) i tam podobil "bindy" ... nie wiem moze ktos jak gdzie kiedy to zrobic??:) Bo klawy zmieniac nie zamierzam a te bajerki by sie przydały =] jeszcze mozna by pod klawisze klawy numerycznej przypisac linki do stronek ;) wiecie o co biega.. klikam 1 otwiera sie IE z google.com itp ;) no i podpisywanie aplikacji tez by blo fajne =] Poradźcie coś :D wy Hardwarowcy :D. Zastanawialem sie czy dac to na 4um o steraqch czy tu... mam nadzieje ze ie nikt zucal nie bedzie =]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mhm sciagnalem nowego itoucha ale niestety to nie dziala... ale musi sie to dac jakos przypisac czysto przez rejestr wiec pomocy =] chodzi mi konkretnie o to jaka linie przypisac konkretnym klawiszom aby wyciszaly,poglasnialy,dawalyu prew track i next track =]

EDIT: sora za 3 posty =]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak mialem odswiezyc topick?? To jest chyba jedyny topick gdzie mam wiecej niz 2 posty pod rzad[bo chyba ze 2 trazy mialme po 2 pod rzad ;)] To ze klikne mysza to nie problem ale ja chce miec to wyciszanie bo jak jestem w grze i chce cale wyciszyc a nie moge znalezc pilota od wierzy to co?? Musze wychodzic z gry jesli nie ma mozliwosci przejscia alt+tab .... To nie jest takie wazne :P ale poprostu chodzi o konfort :P przeciez po to sie kupuje klawy multimedialne nie? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...