Rosio Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 chce zmienic male przemeblowanie w pokoju ale aby to zrobic potzebuje kompa przeniesc w troche inne miejsce niz jest teraz ale to jest na tyle daleko ze monitor od monitora nie dostaje do grafy w zwiazku z tym mysle o kupieniu jakiegos przedluzacza. Slyszalem jednak ze po zastosowaniu takiego czegos sa duze straty w jakosci obrazu, co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 nie są to duże straty, miałem kiedyś przedłużacz i to bez ekranowania i nie było widocznej różnicy. teraz na lepszym monicie może by była ale jak kupisz ekranowany przedłużacz t opowinno być spoko. jak masz monita po gwarancji to dokup dłuższy kabel do monitora i wymień! w środku jest taka wtyczka, przepinasz kabelek i masz 3m zamiast 2 lub więcej. tylko wtedy nie oszczędzaj na ekranowaniu, kup porządny jakiś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Ja po zastosowaniu przedłużacza miałem w obrazie 2D "efekt widmo" (czy jakoś tak. W 3D było spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...