lifesaver93 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam! Wymieniam swoją skamielinę na taki zestaw: AMD Phenom II X3 710 ASRock A780GXH OCZ 2x2GB 800MHZ SpecialOps Sapphire Radeon HD4770 512MB Dysk i napęd przekładam ze starego (oba jeszcze na ATA). I tu moje pytanie czy lepszy będzie zasilacz Corsair CX400W, czy niesławny Modecom Feel III 500W? Bo martwię się, że 400W to trochę mało (chyba, że się mylę to mnie poprawcie). Poza tym na pewno musiałbym go wymieniać (Corsaira) przy najbliższej modernizacji. Co o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam! Wymieniam swoją skamielinę na taki zestaw: AMD Phenom II X3 710 ASRock A780GXH OCZ 2x2GB 800MHZ SpecialOps Sapphire Radeon HD4770 512MB Dysk i napęd przekładam ze starego (oba jeszcze na ATA). I tu moje pytanie czy lepszy będzie zasilacz Corsair CX400W, czy niesławny Modecom Feel III 500W? Bo martwię się, że 400W to trochę mało (chyba, że się mylę to mnie poprawcie). Poza tym na pewno musiałbym go wymieniać (Corsaira) przy najbliższej modernizacji. Co o tym sądzicie? corsair i nie ma się nad czym zastanawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenthin Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 (edytowane) Nie ma co sugerować się cyferkami przy nazwie, sam się przekonałem... Jeśli koniecznie chcesz te 500W, niestety musisz dopłacić, np. do zasiłki 500W z polecanych zestawów komputerowych - http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...oducts_id=15181, ale myślę, że Corsair 400W wystarczy. Edytowane 22 Czerwca 2009 przez RaNa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Corsair CX400W będzie tu najlepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifesaver93 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 W takim razie dziękuję wszystkim za pomoc. Wolałem się upewnić. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifesaver93 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Przepraszam za post pod postem, ale nie chciałem nowego tematu zakładać. Nie ma akurat w tym sklepie co kupuję Corsaira CX400W. Czy CoolerMaster - eXtreme Power Plus 460W godnie go zastąpi? Jest jeszcze AMACROX WARRIOR 400W BOX, ale tańszy tylko 15 zł więc chyba warto dopłacić do CM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 W jakim sklepie kupujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifesaver93 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Taki lokalny nie internetowy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGG Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Kup w tym sklepie takiego BeQuieta na jakiego cię stać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 ten amacrox by wystarczył , tylko sprawdź czy rzeczywiście ma 400W , bo warriory mają to do siebie że w nazwie mają moc szczytowa (wyższą od roboczej o 50W) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifesaver93 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Ok, dzięki sprawdzę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Tylko wypadało by założyciela tematu uswiadomić że amacrox aka modecom mc aka fortron pnf to już dosyć wiekowa konstrukcja i że tak się wyrażę nie z tej ligi. http://www.overclock3d.net/reviews.php?/po...ream_pro_500w/4 http://www.bit-tech.net/hardware/psus/2009...0w-psu-review/7 Choć ocz też fortron [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...