Grinch Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Witam. Musze złożyć kompa maxymalna kwota to 1600zł. Kompik nie do grania (no czasami), do neta, pracy w wordzie itp. Zewstaw ma się składać ze wszystkiego oprócz monita. Ja wybrałem takie cuś. Prosił bym Was o ocene tego zestawiku. Płyta główna MSI KT3V 299zł AMD ATHLON XP 1700+ 259zł TITAN TTC-D5TB 35zł 256MB 333Mhz Kingston 164zł Western Digital 40GB 8MB cash 7200rpm 335zł LiteOn 52x 85zł GeForce4 MX440 Gainward 64MB DDR, TV, OEM 289zł Codegen :? 139zł Klawa i mouse 100zł :) Heh wyszło te 1675zł :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 wszystko spox, tyle ze codgen.....bierz modecoma 350watt mam cichy jest a napiecia na podkreconym sprzecie dobrze trzyma i jest stabilny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 jak to ma być do worda to brałbym mobo ecsa, ddr noname, dysk baraka i może nawet jakegoś durnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 plyte zmien na ECS sis746 ,bardziej przyszlosciowa ,10pln tansza,lepsze o/c, msi to shit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 jak to ma być do worda to brałbym mobo ecsa, ddr noname, dysk baraka i może nawet jakegoś durniaecs - nie ma u mnie jakiś fajych modeli, zresztą ta firma jes dupna :wink: ddr roznica 30zł to nei tak dużo baraka praktycznie taka sama cena a tylko 1 rok gwarancji, WD 2 lata durnia, nieee to nie są procesory :wink: PS. Czasem będzie do grania :) a i do filmów też... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 to plyta moze jakas na kt400??? np. EPOX 8k9al :D :D za 350 zl masz spoko dzwiek,sieciowke spore mozliwosci o/c a grafe to moze jakiegos R9000pro jak to ma byc komp do grania czasem........bo MX nie wydaje sie byc przyszlosciowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 to plyta moze jakas na kt400??? np. EPOX 8k9al :D :D za 350 zl masz spoko dzwiek,sieciowke spore mozliwosci o/c a grafe to moze jakiegos R9000pro jak to ma byc komp do grania czasem........bo MX nie wydaje sie byc przyszlosciowyTO dodaj sobie te 350zł zamiast 300 i zamiast GF4MX znajdz r9000 tak zeby wyszło 1670zł ( i tak jzu przekroczyłem środki) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 L7s7a2 jest o niebo lepszy od jakiegos MSI wdodatku takiego starego = Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 jak juz ochlonalem po shitowatym msi to dalej dysk masz w bardzo dobrej cenie ale obudowe juz nie,codgen u mnie stoi po 120pln jak nie chcesz oszczedzac na pamieci to i na grafie nie oszczedzaj 30pln wiecej i masz r9000 no i klawa i mycha to przesadziles:dobra mycha A4tech solo 215 za 25pln ,a klawiatura 15-25pln (za 25pln to juz taka odpowiednio solidna) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 L7s7a2 jest o niebo lepszy od jakiegos MSI wdodatku takiego starego =raczja, heh zmieniam zdanie. Co do grafiki to też siezastanowie. Tak to chyba wszystko ok ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Napisz mi tylko z kad będziesz miał pamięci, bo te kingstony jakieś dlamnie są podejrzane........... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Napisz mi tylko z kad będziesz miał pamięci, bo te kingstony jakieś dlamnie są podejrzane...........Heh kości są ze sklepu, są na kościach kingstona ale lecą spokojnie na 400Mhz 2,77V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...