qb Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 podczas kazdej instalacji LINUXA obojetnie jakiego wyskakuje mi taki komunikat :/ nie wiem od czego to jest ale to podczas sprawdzania dysqw mam 2 dyski CAVIARY jeden 4gb a drugi WD800JB 80 gb nie mam pojecia od czego to moze sie dziac plis o pomoc ... z gory dzieki /qb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Normalny kontroler ide? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Normalny kontroler ide? normalny kontroler IDE . .. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 A coś więcej? ;] Nie masz przypadkiem nic namieszane w biosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Jeżeli przy każdym linuksie to sprzętowe. Spróbuj jednego odpiąć, albo na oddzielnych taśmach przypiąć. Może ten mały nie powinien mieć dma włączone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Ja na przykład nie mogłem się zabootować kiedyś bo... miałem wyłączony kontroler fdd w biosie. Przez 3 godziny kombinowałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tronic Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Jak masz Cheepobios to wyłącz APIC na czas instalacji i ruszy :). Zreszta HoneyX tez chyba ma opcje APIC... tak czy tak musisz ja wylaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...