kojeczny Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Witam, mam dziwny problem. Mianowicie ok. miesiąc temu kupiłem router Linksysa. Podłączyłem, skonfigurowałem, działa. Po dniu bezproblemowej pracy zaczął strasznie mulić. Nie da się z niczym połączyć. Niezależnie czy po kablu czy WiFi. Po odłączeniu i ponownym podłączeniu zasilania, działa znów dobrze. Po aktualizacji oprogramowania problem nie zniknął, teraz trzeba go 'resetować' co 2 dni. Ponowna konfiguracja nic nie daje... Ktoś się spotkał z takim problemem? Proszę o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Może to są problemy z komputerem a nie z routerem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 (edytowane) Na laptopie i pc jest to samo. Na modemie sagema (tym z neo) nie było problemów. Edytowane 27 Czerwca 2009 przez kojeczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...