pasTerzu Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Potrzebuje podpiąc dysk SCSI taki jak na zdjeciu do normalnego PC - prosze o info jaki kontroler i jakie taśmy trzeba do tego dokupić z góry dzieki za pomoc. Działo to na serwerze HP 350ML350 G4 ale serwer szlak trafil a dane pilnie sa potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthaios84 Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Z tego co wiem, jeśli płyta nie obsługuje (a tylko garstka obsługuje) to potrzebujesz zewnętrznego kontrolera, który jest z tego co wiem drogi (w okolicach 500PLN). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 kontrolera, który jest z tego co wiem drogi (w okolicach 500PLN). http://www.allegro.pl/item675196894_kontro...ra160_scsi.html ??? Ale nie znam sie na tym. Na logikę jednak powinien takowy wystarczyć, przecież nie chodzi o szybkość wydajność itp, tylko skopiowanie danych. Poza tym ma obsłużyć tylko jeden dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Musisz nabyć kontroler w portem 68-pin Ultra Wide SCSI oraz przewód pod ten typ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...