BLANTMEN Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Szukałem ale nie znalazłem więc się pytam [w razie czego dajcie linka do istniejącego jush wątku] - chcę zrobić filmik z CS'a (jush go mam) tylko pozostaje mi wyedytowanie go i dodanie dzwięku. I zapytuje się jakim programem można to zrobic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Dobry powinien być Adobe Premiere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 tam jest dzial "Filmy" powiniene znalesc duzo informacji na ten temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 www.board.counter-strike.pl -> filmy (czy cus takiego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...