topdrive Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Nie wiem co jest nie tak .. kombinowalem z ustawieniami i nic nie moge znalezc .. mam zainstalowane IE SP1 + update`y z i-netu .. i mam duzy problem ... IE nie chce otwierac nowych okien .. ale tylko wtedy gdy przegladam www .. jak wejde np na dyski to spokojnie dziala kombinacja shift+click (exploruj)... podobnie jest jak sie lkika na link, ktory ma otworzyc nowe okno .. nie reaguje nawet ... nie dziala tez dajac prawy i "otworz w nowym oknie" .. ma ktos moze jakies pomysly ?? tylko to forum wpadlo mi na mysl zeby poprosic o pomoc ... pozdrawiam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 To nic dziwnego że się <span style="color:red;">[ciach!]</span>li... IE to przecież produkt kochanego Microsoftu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 ja mam i u mnie sie tak nie dzieje.. moze to wina SP najlepiej pogrzeb w ustawieniach IE przeinstaluj IE (sciagnij ze strony microsoftu) musi pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...