DanioS Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Witam moj radeon 4870x2 rozgrzwa sie do 90C W SPOCZYNKU !! w stresie ma 110 prezez to nie mogę grać bo mi się gry zacinają, proszę was o pomoc jak zmniejszyć te temperatury?? tydzien temu bylo jeszcze okej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Pewnie mas zakurzony radiator, przeczyść go. Najlepiej sprężonym powietrzem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanioS Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 no wiec teraz jade na integrze, wylelem swojego radka i ten wiatrak czysty ale nie wiem jak tak pod spodem pod ta plastikowa klapa mam to zdjac???? czy lepiej nie? mam zdjecia jak to wyglada, chciałbym aby ktoś mi pomógł bardzo proszę. gg 4094461 pozdrawiam ;-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Nie, nic nie zdejmuj. Zakładam, że buda jest dobrze wentylowana? Jeśli tak, to chyba zostaje gwara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanioS Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 buda to modecom winner bez zadnych dodatkowych wentyli moze nie jest najlepsza ale 2tyg temu all bylo okej mialem w strsie max 90 a w idle ~65 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 No to w takim razie masz odpowiedź... I 90* w stresie przy 55nm ukladzie to nie jest "ok" ;] To była temperatura rdzenia, sekcja zasilania z pewnością jest dużo cieplejsza. Dokup przynajmniej wentyl wyciągający pod zasilacz, ewentualnie zdejmij ściankę obudowy i zobacz, czy problem nadal występuje. To nagłe grzanie karty może być wywołane uwaleniem rdzenia / sekcji zasilania własnie przez wysoką temperaturę, w takim wypadku zostaje odesłanie na gwarancję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Pobaw sie tez sterami,niektore mialy heat buga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanioS Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 uwaleniem rdzenia? znaczy ze brudny jakis? :D jak zdejme scianke nawet 1C nie drgnie, mam ATI CATALYST 9.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eeeee Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 A weź sprawdź temperaturę odpalając "na pająka". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanioS Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 na pająka mam 4 stopnie mnie więc coś z kartą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 uwaleniem znaczy zepsuciem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanioS Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 ehe, spoko, za 2godz jade do Komputronika mam ich 8 salonow w odleglosci okolo 4km xD ktoś wie ile w tym sklepie czekal bede na kartę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 ehe, spoko, za 2godz jade do Komputronika mam ich 8 salonow w odleglosci okolo 4km xD ktoś wie ile w tym sklepie czekal bede na kartę? A co my, wróżki jesteśmy ? eot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 (edytowane) Średnio do 14-dni roboczych, w zależności od opieszałości serwisu producenta. Edytowane 4 Lipca 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...