niunia Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 czy ktoś ma pojęcie jaki transfer i oplaty za net beda sie mialy po wejsciu do UE? Czy tpsa bezie musiala obnizyc koszty polaczen modemowych czy jakichkolwiek innych ?? Jakas mowa byla o stalym dostepie do netu za 2 Euro ale nie wiem czy to sie zgadza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 ja slyszalem ze po wejsciu do UE rachunki za neta maja spasc.... ale nie wiem czy dial-up, stalki czy oba ..... maja spasc, ale nic dokladniej sie nie dowiedzialem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Sądzę, że poważnie się ruszy coś za 5 lat. Przez ten czas tepsa będzie dalej mydliła oczy. Potem przyjdzie konkurencja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...