KGB Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 majlepshe jest to ..zielony na koncu ;) wypowiedzi beuhehe ;) jakby kolor proca byl wazny albo jaki produkowali zolte or niebieskie hehe ;Dchodzi czyba o odcien jadra,podobno ktores sie lepiej kreca,czerwone ,zielone czy niebieskie malo mnie to interesuje bo i tak zawsze mam pecha,wiec trafi mi sie wyjatek gorzej krecacy sie (tylko smaku bym sobie narobil tak jak z tym HB 0251) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 na allegro jest wiara ktora sprzedaje podobno jakies lepiej krecace sie procki (jakies specjalne serie ) made in malysia ;) czy cos ;) (niewiem czy to palomino jest czy cos ;P ) - ale widzialem takich aukcji troche i wiara miala duzo pozytywow za te aukcje z podanymi wynikami do ilu lludzie przekrecili :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 No pierwsze słysze żeby firma taka jak Abit miała problemy z obsługą nowych procków. Jak by to była jakaś HIS albo coś kolo tego to bym się nie zdziwił. A tak co do tematu to jeśli jesteś grafikiem i zapalonym graczem i do tego kupujesz monitor 19" to bierz tylko Radka build by ATI podobno mają najlepszą jakośc obrazu. I chyba 9x00 będzie odpowiedniejsza niż 9100 ponieważ ma lepszą jakoś obrazu w wysokich rozdziałkach i wysokim odsiwierzaniu. Ale moge się mylić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 tak slyszalem ale chyba narazie poprzestane na 9100 bo w planie mam jeszcze rozbudowe sieci a to mnie kolo 2 tys pochlonie wiec :( - narazie 9100 herca pewnie a pozniej zmiana pewnie na 9700 albo 9800 jak stanieja ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...