bluba Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Mam 4Gb ddr2 ramu a system pokazuje ze mam 3gb ramu. Czy jest jakis inny sposob na odblokowanie tego 1Gb oprocz wgrania windowsa 64-bit?? dzieki za pomoc :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Jedynie PAE mogłoby Ci pomóc, ale nie miałem okazji sprawdzać czy to działa (przynajmniej do poniedziałku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 (edytowane) Może będzie widac 4GB, ale 32bitowy system i tak nie wykorzysta pełnych 4GB Edytowane 9 Lipca 2009 przez blasphemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 U mnie, mimo dodania przełącznika /PAE w boot.ini, system widzi tylko 3.5GB, a nie wydaje mi się, żebym coś robił nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...