sebomen Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 (edytowane) Witam! Troche tak głupio już na dzień dobry pisać z prośbą o pomoc. Ale muszę. Szukałem, szukałem i szukałem ale nie znalazłem na forum za dużo, a sprzęt cały czas pojawia sie nowy. Tak więc chcę kupić laptopa w cenie do 2000zł. Niestety fundusze mam bardzo ograniczone. Taki głównie do grania, więc prosiłbym o poradę. Jestem w tym prawie całkiem zielony:/// Ps. możecie podawać parametry karty procka itp. a ja jak co to już poszukam takiego lapika. Chyba, że macie troche wolnego czasu i wam sie nudzi to możecie wrzucić pare linków z nimi;) Pozdrawiam i bardzo prosze o wyrozumienie. Edytowane 18 Lipca 2009 przez sebomen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Nie ten dział . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebomen Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Bardzo przepraszam. Juz troche pozna pora:( miałem kilka zakładek otwartych zagapilem sie i zalozylem temat nie tu gdzie miałem. Temat ten niech będzie zamknięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...