Krzysiek78887 Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Siema wszystkim od października ruszam na studia i potrzebuje nowego laptopa. Zależy mi na w miare mocnym sprzęcie za tą kasę no i chyba poczekam na windowsa 7. Na zakup mam ok.3800 zł. i musze je zainwestować na dniach ponieważ biore udział w projekcie i otrzymuje z tego tytułu stypendium. Od kilku miesięcy zainteresowałem sie laptopem marki MSI, a konkretnie chodzi o model MSI EX625 z procesorem P8600 (NAJMOCNIEJSZA WERSJA). Jeśli chodzi o wydajność to chyba w tym przedziale cenowym nie ma lepszego no i bardzo podoba mi się jego wygląd. Ma kilka wad takich jak lustrzana matryca i minimalnie źle spasowana obudowa jednak są one jak najbardziej do zaakceptowania. Zależy mi na tym aby laptop miał 4 GB ramu, dobru procesor z serii intel core 2 duo (2*2 GHZ +), 320 GB na dysku oraz karte grafiki najlepiej Radzia 4670 512 MB DDR3 lub NV 9600 GT i lepsze. Myślę jednak, że ten MSI to zdecydowanie najlepszy wybór ale jeśli macie jeszcze coś ciekawego do 3800 zł to bardzo chętnie spojrzę na wasze propozycje. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Nie ten dział, masz odpowiedni odpowienie miejsce do takich pytań: http://forum.purepc.pl/kupic-Notebooki-Laptopy-inne-f84.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SantaFe Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Aristo Vision I475 - w cenie 3800 zł masz naprawdę wydajnego notebooka z 17 calowym do gier, rozrywki i pracy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...