Kaeres Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Był już wątek 3 lata temu i wiesz, że wtedy zbytnio nic nie można zrobić. Czy dzisiaj się coś w tej kwestii zmienia czy telefon papa ? Karta już zablokowana oczywiście ale jeszcze zależy mi na samym aparacie. Nie da się odzyskać jakimś namiarem po IMEI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Operator co najwyżej może zablokować IMEI ale to też w pierwszym lepszym serwisie można obejść. Ważne, że kartę zablokowałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Serwisy mają taką opcję bez pokazywania dokumentów zakupu ? Piękny proceder. Telefon to niemal nowy MOTO V8, którego bardzo lubiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) Serwisy mają taką opcję bez pokazywania dokumentów zakupu ? Piękny proceder. Telefon to niemal nowy MOTO V8, którego bardzo lubiłem. Nie maja. Zmiana IMEI jest ogolnie nielegalna i jesli ktos sie w to bawi to robi to na wlasna odpowiedzialnosc i sam ponosi za to kare. Co wiecej, tego typu zmiany mozna zrobic w zasadzie tylko w zabytkowych modelach poza kilkoma wyjatkami, Motorola V8 do nich nie nalezy. Samemu telefonu nie namierzysz aczkolwiek policja wraz z operatorem dala by rade. Edytowane 24 Lipca 2009 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 A jak Ci ukradli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Nie maja. Zmiana IMEI jest ogolnie nielegalna i jesli ktos sie w to bawi to robi to na wlasna odpowiedzialnosc i sam ponosi za to kare. Co wiecej, tego typu zmiany mozna zrobic w zasadzie tylko w zabytkowych modelach poza kilkoma wyjatkami, Motorola V8 do nich nie nalezy. Samemu telefonu nie namierzysz aczkolwiek policja wraz z operatorem dala by rade. Jeżeli ma kogoś z rodziny albo znajomego w policji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompanka Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 przykro mi to mówić, ale to, że odzyskasz telefon jest baardzo mało prawdopodobne. Policja po dwóch czy trzech tygodniach umorzy sprawę z powodu braku sprawcy (no, chyba, że wiesz, kto Ci ten telefon ukradł ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...