Kriss345 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 witam dziś zrobiłem formata bo już nie mogłem wytrzymać :angry: komp strasznie mulił jak się np coś wypakowywało albo instalowało a ile trzeba było czekać to już nie mowie . Po formacie nie zauważyłem aby coś sie poprawiło zroibłem test i oto co wyszlo czy to nie sa jakies jaja czy mi sie wydaje czy ten test wyszedł bardzo i to bardzo słabo :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Odinstaluj wszystkie urzadzenia IDE/SATA Reset kompa. Wykryje na nowo wszystko wraz z dyskiami /cd i WIO ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Jeśli masz dysk na ATA to masz włączony tryb PIO... jeśli masz SATA to niewiem...kontroler pada czy co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss345 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) dysk jest sata Kwazor mógł byś mi jaśniej opisać Edytowane 24 Lipca 2009 przez lolek123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 W Menedżerze Urządzeń, wejdź w kontrolery IDE i wszystko co tam jest, odinstaluj. I restart pc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss345 Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 dzięki ;] nie wpadł bym na to ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...