Skocz do zawartości
Rogo1

Notebook [do 2k]

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

potrzebny mi laptop.

Internet, Muzyka, Filmy,

Programy typu Corel, Office, Photoshop.

Max, maxów 2 tysiące, chociaz wolalbym nizej.

Nie chce więcej wydawać na laptopa,

który ma służyć mi tylko do kontaktu ze swiatem na studiach ;)

Bardzo podoba mi sie HP ProBook 4510s/4515s z kształtów,

a jak technicznie?

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście proponuje Lenovo g530 ( ten sam model co n500 tyle ze srebrny ) jak mieszkasz gdzies w wiekszym miescie to możliwe że są jeszcze dostępne w sieci sklepów MM za 1799zł. Laptop ładny i solidnie wykonany, a do tego niezłe wyposażony jak na swoja cenę:

Procesor t4200, 3gb ram, dysk 320gb, hdmi, czytnik kart, wifi b/g/n + system Vista Home ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie patrz na stronie bo oni tam połowy asortymentu nie maja ;] Jak masz czas i chęci to przejdź sie dzisiaj do MM i zobacz czy są... z tego co wiem to nie tylko w Łodzi ale też np. we Wrocławiu jest obecnie ta sama promocja, także może u Ciebie tez będzie. Przy okazji możesz go dokładnie obejrzeć i sprawdzić czy ci odpowiada - kolejnym plusem jest fakt, że jest przystosowany zarówno do systemu Vista jak i XP, także nie ma problemów ze sterownikami.

Na allegro ten model kosztuje minimum 2080zł, w MM bez promocji 2399zł a na stronach typu skapieć ok 2200zł.

Największy i jedyny minus moim zdaniem to to, że nie posiada zatrzasków na obudowie, a ukryty magnes koło kamerki który ma pomóc w utrzymaniu zamkniętej obudowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi