Rogo1 Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Witajcie, potrzebny mi laptop. Internet, Muzyka, Filmy, Programy typu Corel, Office, Photoshop. Max, maxów 2 tysiące, chociaz wolalbym nizej. Nie chce więcej wydawać na laptopa, który ma służyć mi tylko do kontaktu ze swiatem na studiach ;) Bardzo podoba mi sie HP ProBook 4510s/4515s z kształtów, a jak technicznie? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SinRock Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Osobiście proponuje Lenovo g530 ( ten sam model co n500 tyle ze srebrny ) jak mieszkasz gdzies w wiekszym miescie to możliwe że są jeszcze dostępne w sieci sklepów MM za 1799zł. Laptop ładny i solidnie wykonany, a do tego niezłe wyposażony jak na swoja cenę: Procesor t4200, 3gb ram, dysk 320gb, hdmi, czytnik kart, wifi b/g/n + system Vista Home ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogo1 Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 z tego co widze w MM dostepny jest tylko ten g530 http://www.mediamarkt.pl/lublin/produkty/w...oduct_id=109530 t3400, 2gb, 250... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SinRock Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Nie patrz na stronie bo oni tam połowy asortymentu nie maja ;] Jak masz czas i chęci to przejdź sie dzisiaj do MM i zobacz czy są... z tego co wiem to nie tylko w Łodzi ale też np. we Wrocławiu jest obecnie ta sama promocja, także może u Ciebie tez będzie. Przy okazji możesz go dokładnie obejrzeć i sprawdzić czy ci odpowiada - kolejnym plusem jest fakt, że jest przystosowany zarówno do systemu Vista jak i XP, także nie ma problemów ze sterownikami. Na allegro ten model kosztuje minimum 2080zł, w MM bez promocji 2399zł a na stronach typu skapieć ok 2200zł. Największy i jedyny minus moim zdaniem to to, że nie posiada zatrzasków na obudowie, a ukryty magnes koło kamerki który ma pomóc w utrzymaniu zamkniętej obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogo1 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) do MM mam daleko, wiec odpada. chyba wezme ten: http://notebooki.pl/notebook/pokaz/160917/ chyba sie oplaca ? i czy to nie ryzykowne zamawiac laptopa w internecie? tzn chodzi mi o kurierow i ich traktowanie towaru. Edytowane 26 Lipca 2009 przez Rogo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalbar Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 opłaca się, możesz go brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogo1 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 zdecydowalem sie wziac lapka na raty i wszedzie ten lenovo srednio wychodzil ponad 2300, i znalazlem na rtv euro agd HP-ka : http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/...html#content_3c parametry lepsze i wyniesie mnie 2299 bo raty 0% pozdrawiam i dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...