Szp4Q Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) Witam Zastanawiam się nad kupnem nowych głośników Obecnie mam Geniusy 3000a + Audigy 2 ZS Gold Pieniądze jakie mogę na to przeznaczyć to 500zl Co polecacie? Edytowane 26 Lipca 2009 przez Szp4Q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Zdecydowanie Solo 7C. Odczujesz różnice. Grają bardzo przyjemnie, nawet dla basolubnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Podepne sie i spytam gdzie mozna dostac te microlaby ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Allegro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Nie ma jakiegos zrodla z nowkami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szp4Q Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Nie ma jakiegos zrodla z nowkami ? Na allegro są nówki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) Ok juz wiem w czym rzecz :D - szukalem solo 7c zamiast solo7c :x I tak na szybkiego moglibyscie polecic jakies stojaki do nich ? Edytowane 26 Lipca 2009 przez Micro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) Klik do wyboru do koloru ;] Tak na wysokość żeby były około 65cm (najlepiej głośniki wysoko tonowe na wysokości uszu żeby były) Albo u lokalnego stolarza popytaj :wink: Edytowane 26 Lipca 2009 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szp4Q Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Mój pokój ma 4mX2,5m i zastanawiam się czy solo7c nie będą za duże. Czy w tym wypadku nie będą lepsze solo6c? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Pod Solo 7C tak z 20m2 by sie przydało. u ciebie zaledwie 10m, trochę mogą się ,,dławic,, więc pomyśl jednak nad 6C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Dokladnie taki sam problem mam :D - pokoj 3x3m :D - 6C maybe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 zdecydowanie 6c, 7c od 15m2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 jak ktoś chce koniecznie w sklepie to w hitechu w białym mają ich całą ofertę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 a jaka alternatywa prznar1 ? (mowie o przyszlosci:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 nie bardzo rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szp4Q Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 W takim razie gdzie mozna dostać solo6c? na allegro ich nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 zapytaj tych co sprzedają inne modele czy nie są w stanie załatwić solo6c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) Szp4Q zapytaj tutaj czy mają na stanie szóstki. Edytowane 26 Lipca 2009 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szp4Q Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Dostałem info że solo6c będą dostępne dopiero o wakacjach.. Nie chce czekać tak długo. Znacie jakąś dobrą alternatywe dla 6c? Dlaczego nie mogą być solo7c? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Tutaj mają jeszcze Solo 6C Klik a alternatywa dla 6C to Klik lub Klik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 (edytowane) Dostałem info że solo6c będą dostępne dopiero o wakacjach.. Nie chce czekać tak długo. Warto na bieżąco sprawdzać na allegro, zawsze jest szansa że pojawią się wcześniej lub ktoś wystawi używane itp. Ja dosłownie parę dni temu kupiłem na allegro powystawowe Solo6c za 350zł. Ale nie takie powystawowe jak w supermarkecie że każdy może je sam obejrzeć, dotknąć a nawet uszkodzić, tylko za szybą gdzie klient dokładnie obejrzeć może głośniki tylko w obecności sprzedawcy więc praktycznie nie ma możliwości uszkodzenia głośników. Na takiej wystawie głośniki co najwyżej mogą się nieco zakurzyć :) Głośniki mam już czwarty dzień i grają bez zarzutu oraz wyglądają zupełnie jak nowe :) Gwarancja rownież taka jak na nowe czyli 12m-cy. Jedynie karton trochę zniszczony i podczas rozpakowywania było widać że kable już wcześniej były rozwijane ;) Co do pytania dlaczego nie solo7c to po prostu masz za mały pokój by potrzebować większej głośności niż ta którą oferuje 6c więc po co przepłacać za 7c? Edytowane 27 Lipca 2009 przez kamail86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszychooo Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 spytaj w denikomp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 spytaj w denikomp ;)ja właśnie w denikomp ostatnia powystawowa sztukę kupiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 W deni powiedzieli ze w polowie sierpnia jest jakas dostawa planowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szp4Q Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Mi powiedzieli że na początku września :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszychooo Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 ja właśnie w denikomp ostatnia powystawowa sztukę kupiłem :)przygladam sie cennikom i nie widzialem takiej okazji/promocji gdzie ja wyhaczyles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamail86 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 (edytowane) przygladam sie cennikom i nie widzialem takiej okazji/promocji gdzie ja wyhaczyles? no tak jak pisałem parę postów wyżej na allegro :) średnio co 2 dzień sprawdzałem czy pojawiło się solo6c i akurat trafiłem na trwającą od kilku lub kilkunastu godzin aukcje. Telefon do sprzedawcy z pytaniem o stan glosników i od razu je kupiłem :) (to ta aukcja http://www.allegro.pl/show_item.php?item=695377694 ) Edytowane 27 Lipca 2009 przez kamail86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szp4Q Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 A jest sens kupować wzmacniacz+kolumny pasywne do 500zł? Możecie mi zaproponować jakiś zestaw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 zbyt mały budżet aby kupić coś sensownego. ale jak chcesz to szukaj sprzętu unitry. solo są do kupienia na alledrogo. link1 i link2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GieJ Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 a może takie logitecha? sam mam takie i sprawują się świetnie Logitech Z-10 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...