Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zastanawiam się nad kupnem nowych głośników

Obecnie mam Geniusy 3000a + Audigy 2 ZS Gold

Pieniądze jakie mogę na to przeznaczyć to 500zl

Co polecacie?

Edytowane przez Szp4Q

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem info że solo6c będą dostępne dopiero o wakacjach..

Nie chce czekać tak długo.

Warto na bieżąco sprawdzać na allegro, zawsze jest szansa że pojawią się wcześniej lub ktoś wystawi używane itp. Ja dosłownie parę dni temu kupiłem na allegro powystawowe Solo6c za 350zł. Ale nie takie powystawowe jak w supermarkecie że każdy może je sam obejrzeć, dotknąć a nawet uszkodzić, tylko za szybą gdzie klient dokładnie obejrzeć może głośniki tylko w obecności sprzedawcy więc praktycznie nie ma możliwości uszkodzenia głośników. Na takiej wystawie głośniki co najwyżej mogą się nieco zakurzyć :) Głośniki mam już czwarty dzień i grają bez zarzutu oraz wyglądają zupełnie jak nowe :) Gwarancja rownież taka jak na nowe czyli 12m-cy. Jedynie karton trochę zniszczony i podczas rozpakowywania było widać że kable już wcześniej były rozwijane ;)

Co do pytania dlaczego nie solo7c to po prostu masz za mały pokój by potrzebować większej głośności niż ta którą oferuje 6c więc po co przepłacać za 7c?

Edytowane przez kamail86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przygladam sie cennikom i nie widzialem takiej okazji/promocji

gdzie ja wyhaczyles?

no tak jak pisałem parę postów wyżej na allegro :) średnio co 2 dzień sprawdzałem czy pojawiło się solo6c i akurat trafiłem na trwającą od kilku lub kilkunastu godzin aukcje. Telefon do sprzedawcy z pytaniem o stan glosników i od razu je kupiłem :) (to ta aukcja http://www.allegro.pl/show_item.php?item=695377694 ) Edytowane przez kamail86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi