Skocz do zawartości
artist

DUT3C albo DLT3C oto jest pytanie !!!

Rekomendowane odpowiedzi

aha z tego co pisza na podanej wyzej stronie oznaczenie DLT3C swego czasu stosowane bylo do t-bredow rev. A (1,50 V), a DUT3C do t-bredow rev. B (1,60 V) ale pozniej AMD zaczelo stosowac obydwa oznaczenia do t-bredow rev. B ktore jednak roznily sie napieciami (wlasnie 1,50 i 1,60 V).

Nie wiem o ile jest to wiarygodna informacja, ale to wlasnie jest przyczyna mojego pytania. Tobie bycmoze trafil sie DLT3C rev. A i stad lepszy wynik Twojego DUT3C. ... czyli kwestia wciaz nierozstrzygnieta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zycze szczescia w dostaniu DLT3C. Ciezko to cholerstwo dostac.

mam nadzieje ze mi dopisze ... troche tych sklepow w krakowie jest i mam jutro caly dzien na wycieczke :wink:

sklepow moze byc sporo , problem w tym ze dlt3c nie ma juz w hurtowniach a amd robi dalej dut3c,czyli dlt3c bylo seria "chwilowa"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja Mam 2szt. DUT3C serii 0312 i 0307 i smigaja extra... 0312 jak w podpisie.

Mialem szt. DLT3C i krecilas sie tez na 2.5ghz ale nie przechodzila prime wiec z tymi sobie dalem luz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja Mam  2szt. DUT3C serii 0312 i 0307 i smigaja extra... 0312 jak w podpisie.

Mialem szt. DLT3C i krecilas sie tez na 2.5ghz ale nie przechodzila prime wiec z tymi sobie dalem luz

2.2V na vcore ? 8O 8O :!: :?:

co ty masz za chlodzenie i ciekawe ile taki procek pochodzi ;)

a tak btm moj idzie na 2.6G przy 1.925vcore i prime stable :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cienko gosciu wykrecil tego proca. 2GHz moj lyka na standardowym napieciu i badziewnym coolerze. Slowa zachwytu sa chyba mocno przesadzone i artykul wydaje mi sie mocno "sponsorowany"

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako ze na AMD sie nie znam za bardzo a chcialem dobrze kumplowi doradzic to wybralem mu kompa z AXP 1700+ :twisted: Mysle ze bedzie zadowolony. Na cwiczeniach :lol: udalo mi sie na szybca spisac nr proca i serie:

AXDA 1700 DUT3C

9498257240409

JIUHB 0312XPAW

Mial ktos do czynienia z ww. seria :?: Nie wiem czy mu dobrego dali (kumpel nie mogl sobie wybierac, po prostu jaki mu przyniesli taki musial lyknac)

Co z tego mozna wycisnac :?: > 2,3Ghz :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...