artist Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 W myśl tego co pisza na http://twojepc.pl/artykuly.php?id=all_about_tbred istnieja 2 wersje T-Bredow rev. B, mianowicie DUT3C i DLT3C, z czego roznia sie one charakterystyka napieciowo-temperaturowa (odpowiednio 1,60 V i 1,50 V). Ktory z nich bedzie lepszym zakupem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ponoc na wysokie V-cor lepszy DLT3C a na mniejsze DUT3C jednak imo DUT3C jest lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Cześć Miałem dwa te procki i dla mnie lepszy okazał się DUT3C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrucha Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ponoc na wysokie V-cor lepszy DLT3C a na mniejsze DUT3C A nie odwrotnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 aha z tego co pisza na podanej wyzej stronie oznaczenie DLT3C swego czasu stosowane bylo do t-bredow rev. A (1,50 V), a DUT3C do t-bredow rev. B (1,60 V) ale pozniej AMD zaczelo stosowac obydwa oznaczenia do t-bredow rev. B ktore jednak roznily sie napieciami (wlasnie 1,50 i 1,60 V). Nie wiem o ile jest to wiarygodna informacja, ale to wlasnie jest przyczyna mojego pytania. Tobie bycmoze trafil sie DLT3C rev. A i stad lepszy wynik Twojego DUT3C. ... czyli kwestia wciaz nierozstrzygnieta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 JA tam mam DUT3C i jedzie spokojnie na 2100Mhz na defaultowym napieciu czyli 1.6. Mi sie podoba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 bierz DLT mam DLT 0308 i kreci sie na napieciu 1.55 na 2200Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 bierz DLT mam DLT 0308 i kreci sie na napieciu 1.55 na 2200Mhz i chyba tak zrobie, tylko teraz inny problem ... gdzie w Krakowie szukac takowego, moze Raptor cos pomoze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Zycze szczescia w dostaniu DLT3C. Ciezko to cholerstwo dostac. IMHO nie przejmuj sie, moj DUT3C smiga na standardowym napieciu na 2GHz przy 1,7V na 2,2GHz wiecej sie nie bawilem. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Zycze szczescia w dostaniu DLT3C. Ciezko to cholerstwo dostac. mam nadzieje ze mi dopisze ... troche tych sklepow w krakowie jest i mam jutro caly dzien na wycieczke :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Zycze szczescia w dostaniu DLT3C. Ciezko to cholerstwo dostac. mam nadzieje ze mi dopisze ... troche tych sklepow w krakowie jest i mam jutro caly dzien na wycieczke :wink: sklepow moze byc sporo , problem w tym ze dlt3c nie ma juz w hurtowniach a amd robi dalej dut3c,czyli dlt3c bylo seria "chwilowa" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ja Mam 2szt. DUT3C serii 0312 i 0307 i smigaja extra... 0312 jak w podpisie. Mialem szt. DLT3C i krecilas sie tez na 2.5ghz ale nie przechodzila prime wiec z tymi sobie dalem luz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ponoc na wysokie V-cor lepszy DLT3C a na mniejsze DUT3C A nie odwrotnie? oczywiscie ze odwrotnie , thx ze swrociles uwagę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ja Mam 2szt. DUT3C serii 0312 i 0307 i smigaja extra... 0312 jak w podpisie. Mialem szt. DLT3C i krecilas sie tez na 2.5ghz ale nie przechodzila prime wiec z tymi sobie dalem luz 2.2V na vcore ? 8O 8O :!: :?: co ty masz za chlodzenie i ciekawe ile taki procek pochodzi ;) a tak btm moj idzie na 2.6G przy 1.925vcore i prime stable :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 2,2V i 2484 MHz 8O Kurde ponad 160W wydzielanej mocy cieplnej, zajeb.... grzejnik Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 pod tym linkiem jest fajny test procka AthlonXP1700+ i opisują różnice DUT3C vs. DLT3C http://www.sirius.pl/art.php?id=60&typ=test&aid=53 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Cienko gosciu wykrecil tego proca. 2GHz moj lyka na standardowym napieciu i badziewnym coolerze. Slowa zachwytu sa chyba mocno przesadzone i artykul wydaje mi sie mocno "sponsorowany" Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParyS Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 DLT3C- oto jest odpowiedz :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Jako ze na AMD sie nie znam za bardzo a chcialem dobrze kumplowi doradzic to wybralem mu kompa z AXP 1700+ :twisted: Mysle ze bedzie zadowolony. Na cwiczeniach :lol: udalo mi sie na szybca spisac nr proca i serie: AXDA 1700 DUT3C 9498257240409 JIUHB 0312XPAW Mial ktos do czynienia z ww. seria :?: Nie wiem czy mu dobrego dali (kumpel nie mogl sobie wybierac, po prostu jaki mu przyniesli taki musial lyknac) Co z tego mozna wycisnac :?: > 2,3Ghz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Co z tego mozna wycisnac :?: > 2,3Ghz :?: Moj jest podobny, a na pytanie ile wycisniesz z proca kumpla odpowiesz sobie sam. Kazdy egzemplarz jest inny pomimo tej samej serii. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 u mnie na DLT3C 1.65 V 2.4 GHz na 1.7V 2.5 GHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...