Skocz do zawartości
Sławomir

Soltek w zestawie !!

Rekomendowane odpowiedzi

co sadzicie o takim zestawie chce na to poswiecic 4000zł z monitorem

Procesor AthlonXP 1700+ DLT3C JIUHB

Płyta główna Soltek SL-75FRN2-RL

Pamięci Kingstony Hyper-X 2x256 400 cl2

Dysk twardy HDD SEAGATE 80GB 7200

Naped CDRW CD-RW LITE-ON 52x24x52 BOX

Karta graficzna Radeon 9500 Pro , np. Hercules 3D Prophet ATI 9500Pro 128MB DDR TV/DVI

Monitor 17" LG Flatron ez T710BH

Obudowa obudowa z wyjściem USB z przodu i wymienic zasilacz

zasilacz 400W Foxcon/Deer

Klawiatura BTC / 8190

Myszka ?

Głośniki ?

Wentylator ARCTIC-COOLING ProTC

FDD TEAC FDD napęd 1,44 MB

co do monitora to nie podjołem ostatecznej decyzji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zestawik spoko , mobo tez ładnie sie kręci nie dużo gorzej od abita albo epoxa rev 1,1 :D a co do zasilki to napewno nie bierz deer`a shit jakich malo :( u mnie poszly dwa na tym configu co nizej !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głośniki to bym wzioł od creative (5+1 ewentualnie 4+1) bardzo ładnie grają i są stosunkowo niedrogie. Procesor DLT3C jest lepszy ale trudniej go dostać. W każdym razie jeżeli chcesz ath który wykręci ci się choćby na 2800+ to lepiej zapomnij o seriach późniejszych niż 10 tydzień br. Wentylator wizołbym Cooler Mastera albo z heat pipe'ami albo X-DREAM'a. Co do grafiki to ja bym zaryzykowłał i kupił bez PRO... w siriusie niedawno chwalili się że mają radki chyba sapphira, które dają się przerobić na 9700. Warto by spróbować, zwłaszcza że masz 10 dniowy zwrot towaru, jakby ci się niespodobał to wtedy poprosisz o wymianę za dopłatą na wersję PRO - powinni na to pójść. Monitorek niezły chociaż ja bym wzioł samsunga, niewiem czy nowsze serie także, ale starsze samsungi (sync master 755df na przykład) były najmniej szkodliwe dla oczu ze wszystkich monitorów w swojej klasie - ci co długo siedzą przy kompie na pewno to docenią :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

sprzęt bardzo ładny ale:

w/g mnie to procek DUT3C

i HDD WDCaviar 800JB

DUT3C a to dlaczego ?

dziwi mnie Twoje pytanie dlaczego.zobacz tutajhttp://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=30332

Ciężko powiedzieć który lepszy bo procek prockowi nie równy.. Dużo zależy od szczęscia :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...