abezus Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Witam. Chcialbym sie dowiedziec jakie sa roznice pomiedzy tymi dwoma plytami... Roznica cenowa jest okolo 300 zl wiec dosc znaczna. Ciekawi mnie czy po prostu ta druga plyta jest warta dokladania takiej kasy... Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 A jakie wymagania co do płyty głównej AM3 stawiasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abezus Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Heh :/ ciezko powiedziec... Po prostu chce kupic jak najlepszy towar swojej cenie :) Bezawaryjnosc, szybkosc... Nie mam pojecia jakie sa mozliwosci tych plyt wiec nie wiem jakie funkcje przydadza mi sie a jakie nie :) Generalnie sprzet ma byc do grania i przegladania internetu... Dlatego bylbym wdzieczny przyblizenie mi ich mozliwosci i najlepiej skontrastowanie... Wtedy bede wiedzial czy po prostu jest sens pakowac 300 zl w plyte drozsza... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 (edytowane) Ga-ma790fxt <---- pierwsze chcesz mieć platformę do pełnego CF? drugie chłodzenie, ud3p jest goła na sekcji zasilania i ma ją zdecydowanie biedniejszą co nie znaczy że nie można na niej osiągnąć ładnych wyników. no i oczywiście brak bajerów w postaci power/reser/clear cmos, czy dwóch kart sieciowych na ud3p, plus dla tańszej płyty to obsługa pamięci ecc ale raczej nie będziesz z tego korzystał. EDIT: heh widzę że wdarł się błąd. to na górze to wcale nie jest to co proponuję :) zwykły błąd ;) Edytowane 27 Lipca 2009 przez prznar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Komputer ma być do grania i netu. W związku z czym - przyciski mu są niepotrzebne, dwie karty sieciowe też nie. Sekcja zasilania nie jest wiele biedniejsza i daje radę. Jedyne co to CF, które raczej nie bedzie w kręgu zainteresowań tego usera. Kpuj MA-770T-UD3P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...