GiKeR Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Szukam tego procka. Jest to CoolerMaster AERO 7 i nie umiem go nigdzie w Polsce znaleśc. Jeśli ktoświe gdzie go można kupić lub kiedy będzie można to napiszcie. Aha i jaka bedzie jego cena PLN ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 zapytaj kiedy bedzie dokladnie i za ile TU skoro walneli go do sklepu to powinni miec niedlugo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Jush do nich napisalem z pytaniem ale jeszcze nie odpowiedzieli :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Witam, AERO7 bedzie po 12 maja - ceny niestety jeszcze nie mozemy podac . Pozdrawiam Tomasz Zieliński tomek@pccooler.com.pl taq mi odpisali :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ja wiem tyle ze ma byc w maju :) i do tego wersja + z wiekszym wentylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 fajna konstrukcja wentylatora, cos jak w silverado, tylko ze tam cala turbinka byla dokladniej obudowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Są gdzieś testy tego wentylka ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Są gdzieś testy tego wentylka ???np T U Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...