Gość marcin1988 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Witam, lepiej kupic OCZ 2GB 1066MHz CL5 czy GoodRam 2GB 1066MHz CL5 PRO ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Jeśli te oczy to Reapery,to je bierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Ja bym brał OCZ. Dlaczego? Bo są kilkanaście zł tańsze, a podobno wiele ostatnich sztuk GoodRam PRO jest wadliwych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Jeśli te oczy to Reapery,to je bierz. A odkąd Reaper to jakiś fenomenalny produkt przewyższający resztę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 (edytowane) Co do PRO 1066 się nie wypowiem bo raptem kilka mi się przewinęło ale wadliwe nie były, według mnie jak brać GD Pro to 1100 :). Reapery nie są takie złe i nie najgorzej się kręcą ale tutaj dopiero można o awaryjności porozmawiać :D miałem nawet kilka sztuk, z których same z siebie radiatory po podgrzaniu spłynęły :P i to też z ostatnich produkcji. Edytowane 28 Lipca 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...