OrtoN Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 tak jak w temacie gdzie moge najtaniej taka usluge dostac i za ile (oczywiscie mowa o wysylce budy) moze ktos z was wysylal bude do malowania lub inna czesc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 U pana Zdzicha za płotem jest najtaniej... jak oczekujesz adresów to chociaż podaj lokalizacje bo wysyłka w obie strony będzie kosztować więcej niż malowanie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Google chyba padło... Jednak nie, bo po wpisaniu "malowanie proszkowe X", gdzie X to lokalizacja, to otrzymuję znaczną ilość adresów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demczog Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Orton@ Myślę,że nie ma co kombinować.Po prostu znajdż najbliższy zakład w swoim mieście.Ceny jak dla mnie nie są wygórowane(przynajmniej w Krakowie :wink: ).Ja, za malowanie całego szkieletu bigtowera dałem 60 zł.Nawet jak znajdziesz trochę drożej to policz sobie koszty wysyłki i wyjdzie ,że nie warto bujać się z tym po Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Orton@ Myślę,że nie ma co kombinować.Po prostu znajdż najbliższy zakład w swoim mieście.Ceny jak dla mnie nie są wygórowane(przynajmniej w Krakowie :wink: ).Ja, za malowanie całego szkieletu bigtowera dałem 60 zł.Nawet jak znajdziesz trochę drożej to policz sobie koszty wysyłki i wyjdzie ,że nie warto bujać się z tym po Polsce. dzieki za dobre rady :wink: poszukam i zobacze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...